Des de 1994 Cuina Europea a Barcelona!

miércoles, 16 de julio de 2008

La Taula d'Angi i Francesc

ANGI i FRANCESC

La Taula és va inagurar el 30 de maig de 1994. La decoració es clássica, a l'èstil del petits restaurants familiar de París o del centre d'Europa, d'ambient relaxat amb tonalitats cálides i tracte professional personalitzat. La Cuina Europea es la notra oferta a Barcelona.
L'Angi va estudiar Belles Arts, i residir a Genève-Suisse, una vegada a Catalunya, va ser directora del Hotel Saurat d'Espot-Lleida. Els hi ofereix les seves receptes europees, com el cruixent Malakoff de Suïssa tradicional del Auberges de la ruta dels vins de La Côte, a prop de Lausanne, Sarmale, uns farcellets de col romanesos. Angus beef amb salsa Café de París o el pastís Sacher Viena de xocolata negra i el Tiramisù de Venezia.
En Francesc es va formar a l'escola de Suïssa i la clássica restauració de Barcelona, va iniciar la professió a l'Hotel La Rotonda, ex maître del Finisterre i del Via Veneto, director dels restaurants del Barcelona Hilton, Melià Barcelona i Tragaluz. Deixi-vos suggerir els vins seleccionats de les 12 D.O. de Catalunya.

Organitzem els vostres Petits Banquets de família, negoci o empresa, amb tota mena de detalls, com els menús impressos personalitzats i una elegant decoració floral i també amb taula imperial de gala.

A la nostra gastronomia de Cuina Europea ens acompanya el cuiner Sasá, ex Rosmarino de London i Fontana Rosa de París, amb els seus plats d'alçada, com el Risotto, Cueta de rap Roma Imperial o el ex.celent Costillar de xai d'Aragò confitat amb herbes fresques. La nostra pastissera Mercedes, sorprent amb un Braç de Crema Catalana, compota de pera Conferance, i el super Tocinillo. També us oferim el gelat de luxe natural Mövempick de Suïssa, i el millor café arabiga del mòn Illy caffé de Triste-Italia.


La Taula va oferir les flors als concerts de L'OBC "Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya" i el titular Lawrence Foster, al Palau de la Música Catalana, de l'arquitecte Lluis Domenech i Montaner, i L'Auditori de Rafael Moneo.







No hay comentarios:

Europa, Recetas, Arte,

Powered By Blogger

LA TAULA

Mi foto
We speak english On parle français Vorbim romaneste Si parla italiano