Des de 1994 Cuina Europea a Barcelona!

lunes, 5 de enero de 2009

20 aniversari CELLER D'OSONA & LA TAULA DE BARCELONA

Miquel Bofill del Celler d'Osona de Vic


Des de La Taula de Barcelona, Moltes felicitas als amics Lourdes i Miquel del Celler d'Osona de Vic per la celebració del 20 Aniversari de l'obertura d'una de les millors botigues de vins selectes de la nostra estimada Europa.

Ara recordo la nostra primera trobada al Celler d'Osona, visita feta amb el desaparegut amic i professional de la restauració en Llorenç Torrado, el meu colaborador del restaurant del Cercle Comtal de Barcelona (actualment la Fundació Vila-Casas), els records de la vostra visita al Brunch de l'hotel Hilton de Barcelona on era director del restaurant, i la vostra sincera opinió a la premsa des de la nostra molt estimada ciutat catalana de Vic.

El motiu de fer.nos particips del 20 aniversari del Celler d'Osona, també ens omple de joia, amistat i satisfacció. "En aquesta celebració, tot i les actuals fosques nuvolades econòmiques" no ens farà oblidar que tenim el millor del mòn: Familia, amor, salut, amistat i guardiola per compartir un bon vi escollit per la teva dona Lourdes i tu Miquel.

Des de La Taula de Barcelona, l'Angi i jo us volem desitjar un millor any nou 2009 plé de temps per estimar lo més important de les vostres vides!

Moltes gràcies pel votre esplendid Magnum de Malvasia de Sitges de Can Feixes, sorpresa que gaudirem en familia i receptes autèntiques com una forta roca mediterranea.

Per a molt anys Lourdes i Miquel del celler de Osona de Vic!

No hay comentarios:

Europa, Recetas, Arte,

Powered By Blogger

LA TAULA

Mi foto
We speak english On parle français Vorbim romaneste Si parla italiano